Oranje Vrijmarkt Soest

Elk jaar wordt in Soest op 27 april de Oranje Vrijmarkt georganiseerd. Ook in 2022 zal de Engh bezet zijn met meer dan vijfhonderd plekken waar mensen hun oude spullen nieuw leven geven door ze te verkopen. Van 9:00 uur ‘s ochtends tot 15:00 uur ‘s middags zijn bezoekers welkom om rond te struinen tussen de vele spullen die mensen voor een habbekrats verkopen. De verkoop van verkoopplekken gaat op 13 maart a.s. om 15:00 uur van start, wees er snel bij!

De Oranje Vrijmarkt wordt door vrijwilligers van de vier Soester scoutinggroepen georganiseerd. De Fakkeldraagsters, Hopman Masselman Groep, Don Bosco en Paltz en Eemgeuzen verzorgen de organisatie en opbouw van de Vrijmarkt. Daarnaast zijn de scouts op de dag zelf aanwezig om hulp te bieden bij onder andere de horeca, de EHBO en het spelletjesplein. Dit jaar zullen er ook weer professionele cateraars aanwezig zijn op het horecaplein, om iedereen te voorzien van een hapje en een drankje.

Like en deel Oranje Vrijmarkt Koningsdag Soest op Facebook, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes. Nieuwsgierig geworden naar de scoutinggroepen die de markt organiseren? Klik dan op de link om naar de website te gaan!

Meer weten over de stichting achter de vrijmarkt? Informatie over Stichting S.O.E.S.T. is te vinden op https://www.stichting-soest.nl.