Virtuele Oranje Vrijmarkt Soest 2020

Digitale Oranje Vrijmarkt Soest 2020
27 april van 9.00 tot 15.00 uur

We hebben een alternatief voor de jaarlijkse Oranje Vrijmarkt op de Engh. Op koningsdag kan iedereen van achter de computer en met behulp van de mobiele telefoon aanbiedingen bekijken, plaatsen, presenteren en natuurlijk kopen en verkopen.

De actie is super simpel: alle inwoners van Soest en Soesterberg kunnen speciaal voor de Oranje Vrijmarkt een filmpje maken van spulletjes die ze willen verkopen. Het liefst voorzien van grappig of enthousiast commentaar en deze voor de Virtuele Vrijmarkt op YouTube plaatsen. Begin de naam van je filmpje dan met #vrijmarktsoest2020. Neem de woorden vrijmarkt, Soest/Soesterberg en 2020 ook op in je beschrijving. We zouden het leuk vinden als je in het filmpje of op je kleedje/tafel ook ergens het logo van de vrijmarkt verwerkt.

Oranje Vrijmarkt Soest logo

Hieronder een instructiefilmpje:

Instructiefilmpje

Straks kan iedereen de filmpjes makkelijk vinden door de hastag #vrijmarktsoest2020 te gebruiken of door te zoeken op Vrijmarktsoest2020.

Laat op je filmpje de zaken zien, die je anders op de vrijmarkt had aangeboden. Hoe leuker het filmpje is om naar te kijken hoe langer je de aandacht vasthoudt van de kijkers….. en dus hoe meer kans op verkopen.

Onder je filmpje is het verstandig een lijst op te nemen van de spulletjes die je aanbiedt. En de prijzen. Gedurende de dag kan je deze lijst bewerken door er zaken door te strepen of af te halen. Doorstrepen is leuker, dan zie je wat je al verkocht hebt.

Op de koningsdag zelf, 27 april, moet je als verkoper direct bereikbaar zijn van 9.00 tot 15.00 via email, chat, skype of whats-app direct om vragen te beantwoorden over je aangeboden spullen, en informatie te geven over de te verkopen spullen, evt. specifieke beelden te delen via face/time of skype en natuurlijk de prijsonderhandeling te kunnen doen. Onder je filmpje
plaats je jouw contactgegevens.

Je vragen kan je stellen via een email op de website van de oranje vrijmarkt. We maken daar een lijst met de FAQ (vaak gestelde vragen en hun antwoorden).

Voor verkopers: Veel succes met plaatsen van filmpjes en succes met de verkoop.
Voor kopers: veel succes met zoeken en kopen.

En voor iedereen: veel plezier en wees een beetje extra aardig voor elkaar vandaag!