i-Soest Oranje Woningsspel 2020

Knots knetter gekke digitale Soesterspeurtocht met lachwekkende uitdagingen in en om het huis. Koningsdag 2020 van 10:00 tot 16:00 uur

Thuisblijven…. Geen vrijmarkt op de Engh…. Dus ook geen spelletjesplein……

Maar, scouting zou scouting niet zijn als we niet dachten in mogelijkheden. Wat kan er wel? En zo kwamen we op een digitaal alternatief voor het spelletjesplein op de vrijmarkt! Een spel voor alle leeftijden! Je kan alleen mee doen…. Of met een team.

Op koningsdag kan iedereen van achter zijn/haar computer, tablet of mobiele telefoon mee doen. Als je je inschrijft (zie hieronder) krijg je een deelnemerscode waarmee je op koningsdag kunt inloggen. Het spel begint direct na het gezamenlijke Wilhelmus om 10:00.

Het spel bestaat uit 2 delen: Uitdagingen aangaan en vragen beantwoorden..

Je kunt straks kiezen uit een grote lijst aan uitdagingen. Bijvoorbeeld: Bouw een hut in de woonkamer, zet een kroon op en maak een foto van jezelf (of een teamlid) met de kroon op in de hut (of een leuke video). Een ander voorbeeld is: maak een video waarop je de eerste 3 coupletten van het Wilhelmus zingt. En natuurlijk geldt vandaag speciaal: hoe meer oranje op je foto of video….hoe beter!

Je kunt wel kiezen uit heel veel uitdagingen. Er zijn uitdagingen voor teams of mensen die alleen spelen. Je stuurt je foto of video naar de jury. Met iedere goedgekeurde foto/video verdien je credits. Met die credits kan je vervolgens vragen kopen. Vragen over Soest die allemaal een specifieke plek op de kaart van Soest als antwoord hebben. Bijvoorbeeld: Waar staat het oudste gebouw van Soest (de oude kerk). Het antwoord geef je door de exacte locatie van het antwoord in te voeren op een kaart in onze spel-website. Er zijn meer dan 90 vragen. Categorieën zijn oa.: Het Koningshuis, Historisch Soest, Ons Verenigingsleven, Onze Sport, Bekende Soester locaties en natuurlijk: Scouting!

Hoe meer vragen je hebt gekocht die je goed beantwoord, hoe meer punten je scoort. Het team dat het eerste alle vragen goed beantwoord wint. Om 16:00 is de gezamelijke thuistoost. Dan stopt ook de speltijd. Zijn nog niet alle vragen beantwoord om 16:00 (einde spel) dan wint het team met de meeste punten.

Ieder team kan zich hieronder aanmelden. Teams moeten van te voren een vlag maken met het oranjevrijmarkt logo, jullie teamnaam en jullie nummer (krijg je van ons opgestuurd na aanmelding). De vlag mag overal van gemaakt zijn (zelf tompoezen) maar moet straks wel bij alle opdrachten op de foto kunnen. Als het spel start gaan jullie met deze vlag én alle teamleden op de foto en sturen die in. Zo krijgen we een mooi beeld van wie er allemaal meedoen.

Om 10:00 gaat het spel los en om 16:00 stopt het. De winnaars worden bekend gemaakt op de website én in de Soester Courant. Dus stel een team samen en geef je op. Deelname is gratis en er zijn leuke typische Soester prijsjes te winnen.

Vul onderstaand formulier in. Laad deze niet, klik dan hier: Naar het aanmeldformulier!

FAQ

Ja dit kan! Inloggen kan vanuit meerdere locaties, zo kan je met meerdere toch tegelijk spelen. Met bijvoorbeeld Skype, Zoom, WhatsApp of een andere dienst kan je dan onderling contact houden voor de opdrachten en de vragen.

Category: I-Soest

Ja dat kan! De Jury zit klaar vanaf 10:00 tot 16:00 voor de opdrachten, maar willen jullie stoppen na twee uur dan kan dit gewoon. Verwachting is als jullie echt alle opdrachten en vragen willen doen dat het ongeveer 4 uur duurt afhankelijk van jullie team grote en eigen creativiteit.

Category: I-Soest

Aanmelden kan via I-Soest oranje woningspel 2020 of het aanmeldformulier.

Category: I-Soest

Load More

En voor iedereen: veel plezier en wees een beetje extra aardig voor elkaar vandaag!